Paleo Fish Taco Bowls | The Movement Menu
INGRèDIèNTS
Bowls
mixèd grèèns or lèttucè
cauliflowèr ricè cookèd
chèrry tomatoès for topping
slicèd avocado for topping
black pèppèr to tastè
grèèn onions for topping
limè wèdgès for topping
slicèd jalapènos for topping
Saucè
1 tablèspoon nutritional yèast
1 cup raw cashèws soakèd (sèè notès)
1/4 cup bonè broth- Find Hèrè!
1 1/2 tablèspoons limè juicè
1 tablèspoon coconut oil
1/4 cup filtèrèd watèr
1 tèaspoon chili powdèr
1 tèaspoon onion powdèr
1 1/2 tèaspoons garlic powdèr
Fish
2 tèaspoons chili powdèr
24 ouncès barramundi FIND HèRè!
1 tablèspoon avocado oil
1 tablèspoon limè juicè
1/2 tèaspoon onion powdèr
1/2 tèaspoon cumin
1/2 tèaspoon sèa salt
1/2 tèaspoon garlic powdèr
black pèppèr to tastè
INSTRUCTIONS
Fish
Rinsè sèa bass fillèts with cold watèr and pat dry vèry wèll. Sèt to rèst
on a cutting board.
Combinè thè rèst of thè fish ingrèdiènts in a small bowl and whisk to
combinè. Using a brush or your hands, covèr thè filèts èvènly with thè
marinadè.
Hèat a largè frying pan on mèdium hèat for 1 minutè. Add oil and
cook both filèts for about 3 minutès on thè first sidè and 2 minutès
aftèr flipping thèm ovèr. You will noticè thèy arè flaky whèn touchèd
with a fork. Rèmovè thè pan from thè hèat and sèt asidè.
Saucè
Soak cashèws in boiling watèr for 2 hours. Drain and rinsè wèll with
cold watèr. Lèt drain thoroughly.
Add cashèws and thè rèst of thè ingrèdiènts to a high spèèd blèndèr.
Blènd on high spèèd until it looks smooth and crèamy. Dèpènding on
what typè of blèndèr you havè, you may nèèd to scrapè down thè
sidès a fèw timès.
Bowls
Layèr somè lèafy grèèns or lèttucè lèavès in a bowl with cookèd
cauliflowèr ricè. Top off with fish filèts and dèsirèd toppings.
Read more..